This page was made with ClickFunnels - Create Marketing Funnels in Minutes! Click here to get a free 14 day trial account. Your page? Want to remove this banner?
Calle är en duktig och kreativ kock och matinspiratör som brinner för att skapa Gastronomiska upplevelser för dig, dina vänner och familj. Calle anordnar allt från fantastiska bufféer till hög-gastronomiska tillställningar.
Calle the home chef   
Skriv upp dig för mitt nyhetsbrev!
Fyll bara i uppgifterna nedan så hör jag av mig!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Calle Sjöstrand
Calle är en duktig och kreativ kock och matinspiratör som brinner för att skapa Gastronomiska upplevelser för dig, dina vänner och familj. Calle anordnar allt från fantastiska bufféer till hög-gastronomiska tillställningar.
Samarbeten och vad andra säger!
De jag samarbetar med
"Min nya samarbetspartner på callethehomechef- Crister Svantesson!" 
Calle Sjöstrand. - Stockholm
Vad jag erbjuder
Skräddarsydda upplevelser för dig och dina gäster!
Studentfesten
Studentfesten är en av många fester som kräver planering och där man själv kanske behövs någon annanstans än i köket. Därför erbjuder jag Catering för stora eller små fester, tillställningar, pressreleaser. Jag är med från val av råvaror till presentation av maträtterna och du kan bara fokusera på det du tycker är viktigt just den stunden. Alla mina cateringuppdrag är specialanpassade efter dina behov och önskemål och om du skulle sakna inspiration hjälper vi jag att välja en catering som passar just ditt evenemang. Nedan finner du kommentarer från mina tidigare uppdrag. 
Kick-off
Med mig hemma hos dig förvandlas ditt kök och ditt matbord till en restaurang för en kväll. Jag har färdiga menyer som består av säsongens råvaror som du kan välja och vraka från eller så skräddarsyr vi en meny tillsammans. Så långt som möjligt är råvarorna som jag tar hem till dig ekologiska och närproducerade. När det är dags för middag så dyker jag upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök. Om du vill får du vara med och lära dig en massa tips och hemligheter från mina restaurangerfarenheter eller så lutar du dig tillbaka och tar det lugnt tillsammans med dina gäster. Givetvis tar vi hand om disken också.
Ditt hem som restaurang
Kick off med arbetskollegorna blir alltid lyckat när man skapar något tillsammans. Starta Kick off:en med att aktivera alla med matlagning. En aktivitet som ni sedan tillsammans ska avnjuta. Detta är en aktivitet där du och dina vänner eller kollegor lagar mat tillsammans med mig. Ni delas in i grupper som lagar förrätt, varmrätt och dessert. Kick off paketet med matlagning är perfekt som team buiding, personalfest eller just kick off. När man lagar mat tillsammans lär man känna varandra på ett annat sätt och samarbetar under trevliga och roliga former. Väldigt många av mina gäster är just företag eller grupper av kollegor som vill umgås och samtidigt lära sig något nytt på vägen. Avsluta aktiviteten med en middag tillsammans och allt detta under samma tak. Jag har lokaler belägna på söder och på Lidingö med fantastiska möjligheter att stanna kvar eller ta sig vidare efter aktiviteten.
Senast Från Min Instagram!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kontakta mig!
Jag anpassar min uppdrag efter dina behov!
På hemsidan listar jag de tre vanligaste uppdragen jag brukar hjälpa till med. Men tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Jag anpassar mig efter era behov och önskningar!
Så når du mig.
Ring eller maila mig för mer information eller så bestämmer vi ett möte och diskuterar hur jag kan skräddarsy din upplevelse:


Telefon: +46 704917101

Adress: Spånga torgväg 5
163 51 Spånga

Sociala medier
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Copyright gastronom.nu 2017 

Powered By ClickFunnels.com